top of page

 

 

Wat is magnetiseren?

Magnetiseren is het herstellen van de balans tussen lichaam en geest, waarbij het opruimen van blokkades centraal staat.

Dit gebeurd door middel van het werken met zuivere energie.

Alles is energie; alles wat waarneembaar is heeft een eigen resonantie- trilling-frequentie, dus alles wat je zintuigen zien, voelen, horen, proeven en ruiken. De mensen en de dieren, de natuur, je voeding, de lucht die je inademt, het water in de oceaan en het vuur in de haard, alles heeft een unieke eigen trilling! Ook je gedachten en je woorden...

De zuivere energie waarmee ik werk wordt via mijn handen overgebracht naar de cliënt. De energie gaat naar de delen van het lichaam en de geest welke niet goed doorstromen door blokkades en storingen die zich daar bevinden. Hierbij wordt het zelfgenezende vermogen van het lichaam gestimuleerd.

Hierdoor verlichten of verhelpen de klachten.

Een behandeling en de oefeningen/tips die je daarna ontvangt zorgen er vaak voor dat er oude patronen worden losgelaten.

Je kan worden geconfronteerd met weggestopte pijn of verdriet en je laat toe dat het kan worden losgelaten.

Je ontdekt dat je zelf de creator van je eigen leven bent. Dan kan het niet anders dan dat dit je lichter maakt, blijer en ontspannen en daardoor gezonder!

Klachten waarbij magnetiseren een goede behandeling is, zijn oa:

hoofdpijn

slaapproblemen

burn-out 

gebrek aan energie

blessures

pijnklachten

angsten

innerlijke onrust

herstel na operatie, chemokuur

Bij een chronische ziekte kan magnetiseren zorgen voor verlichting, zelfs vermindering van de klachten.

 

Maar je bent ook van harte welkom als je geen klachten hebt, dan werkt het heerlijk ontspannend en ga je naar huis met een opgeschoond energieveld en een dito hoofd!

           

*Magnetiseren vervangt geen enkele reguliere behandeling van een arts, het werkt aanvullend.*

bottom of page