top of page

Manon Apeldoorn

Mijn naam is Manon Apeldoorn, ik ben 47 jaar jong.
Ik woon op een fijne plek in Limmen, samen met Remco en onze twee kinderen. 

Het omgaan met de energetische waarde heb ik meegekregen van huis uit. Pas rond mijn dertigste ben ik mij hier meer in gaan verdiepen.

De rust, het vertrouwen en de mooie inzichten die daaruit voortkomen zorgen ervoor dat ik niets liever wil dan mijn cliënt bewust maken dat je je gezondheid, de ontspanning, het kunnen ervaren van lichtheid en vreugde in je leven voor een groot deel zelf in de hand hebt.

Mijn persoonlijke reis naar zelfontdekking en bewustwording heeft een belangrijke rol heeft gespeeld in het vormgeven van mijn huidige praktijk. Ik heb deze kennis vanuit mijn opvoeding meegekregen en aanvullend diepgaande trainingen gevolgd. Hier vond ik voor mezelf de bevestiging in de kracht van de woorden die je uitspreekt, het werken vanuit je Hogere Bewustzijn en heb ik nog dieper ervaren hoe de Law of Life (energie volgt aandacht) werkt. 


Ik deel graag mijn ervaringen en inzichten om anderen te inspireren om bewuster en positiever in het leven te staan. We hebben allemaal onze tegenslagen, de ene persoon meer dan de ander. Het is de manier hoe je met deze tegenslagen omgaat, wat voor een heel groot deel bepaald hoe jij je voelt en hoe je in het leven staat. 

 

Wie weet tot ziens!

Liefs, Manon.

Schermafbeelding 2024-05-13 om 19.48.12.png
DSC_0360_edited_edited.jpg
bottom of page