top of page

Over mij 

Mijn naam is Manon Apeldoorn, ik ben 46 jaar jong.
Ik woon op een fijne plek in Limmen, samen met Remco en onze twee kinderen. 

Het omgaan met Energetische Energie heb ik meegekregen van huis uit. Pas rond mijn dertigste ben ik mij hier meer in gaan verdiepen. De rust, het vertrouwen en de mooie inzichten die daaruit voortkomen zorgen ervoor dat ik niets liever wil dan mijn cliënt bewust maken dat je je gezondheid, de ontspanning, het kunnen ervaren van lichtheid en vreugde in je leven voor een groot deel zelf in de hand hebt.

In 2020 heb ik de jaartrainingen van de I AM Academy afgerond. Hier vond ik voor mezelf de bevestiging in de kracht van de woorden die je uitspreekt, het werken vanuit je Hogere Bewustzijn en heb ik nog dieper ervaren hoe de Law of Life (energie volgt aandacht) werkt. 

Naast mijn werk als magnetiseur werk ik parttime als grondstewardess op Schiphol bij de KLM.
Een leuke baan waar ik aan de ene kant veel energie uit haal door het omgaan met de passagiers en alle culturen die daarbij horen. Dit kost mij aan de andere kant ook veel energie, want op Schiphol is het altijd rumoerig. Door het creëren van rust momenten, zoals veel buiten zijn, mediteren en lezen, kan ik er hier voor mijzelf de balans in vinden.


Ik hoop je te inspireren om bewuster en hierdoor positiever in het leven te laten staan. We hebben allemaal onze tegenslagen, de ene persoon meer dan de ander. Het is de manier hoe je met deze tegenslagen omgaat, wat voor een groot deel bepaald hoe jij je voelt en hoe je in het leven staat. Hier wil ik je graag in begeleiden.

Liefs, Manon.

bottom of page