Over mij 

Ik ben Manon Apeldoorn, 43 jaar jong.

Ik woon op een heerlijke plek in Limmen, samen met Remco en onze twee kinderen. 

Het omgaan met energetische energie heb ik meegekregen van huis uit. Pas rond mijn 30e ben ik mij hier meer in gaan verdiepen. 

Dit heeft mij mooie inzichten, rust en vertrouwen gegeven.

In 2020 heb ik het tweede jaar van de I AM Academy afgerond. Hier vond ik voor mezelf de bevestiging in de kracht van de woorden die je uitspreekt, het werken vanuit je Hogere Bewustzijn en hoe de Law of Life (energie volgt aandacht) werkt. 

Ik werk nu 22 jaar op Schiphol. Hier heb ik een leuke baan waar ik aan de ene kant veel energie uit haal door het omgaan met de passagiers en alle culturen die daarbij horen. Dit kost mij aan de andere kant ook veel energie, want op Schiphol is het altijd rumoerig. Door het creëren van rust momenten, zoals veel buiten zijn, mediteren en lezen, kan ik er hier voor mijzelf de balans in vinden.

Mijn doel om te werken als magnetiseur en het delen van mijn blog is om je er bewust van te maken dat je jouw gezondheid en het ervaren van stress en zwaarte in je leven voor een groot deel zelf in de hand hebt.

We hebben allemaal onze tegenslagen, de ene persoon meer dan de ander... Het is de manier hoe je met deze tegenslagen omgaat, wat voor een groot deel bepaald hoe jij je voelt en hoe je in het leven staat.

Ik hoop je met deze site te inspireren om je bewuster en hierdoor positief in het leven te laten staan. 

Liefs, Manon.