November 7, 2019

Je kan meer plezier in je leven creëren door minder te doen!

February 26, 2019

Weet je dat wij ons druk kunnen maken om situaties die helemaal niet de moeite waard zijn om ons druk over te maken? Dat komt voor een groot deel voort uit overdaad.

November 30, 2018

De maand december, die heerlijke drukke maand! Hoe voorkom je dat je je aan het einde van de maand leeg voelt? Door verbinding te maken met jezelf en dus met jezelf een leuke feestmaand te beleven!

October 8, 2018

‘Sinds we alles hebben, komen we veel tekort.’ Als kind vond ik het al heerlijk om bij vriendinnetjes de slaapkamers op te ruimen en te ordenen. Nog steeds..

August 6, 2018

Deze zomer gaan wij op vakantie naar een plek zonder Wifi. 
‘Ongelooflijk!’ volgens onze oudste puber. Ze mogen alleen hun mobiele telefoon mee, verder blijft alles thuis. Hij kan zich niet voorstellen dat wij hem dit aandoen...

Op de vakantie bestemming is overdag ge...

June 21, 2018

Van een niet-sporter naar een sportliefhebster.

April 25, 2018

Door te hebben gelezen wat de beste manier is om te bloggen of instagrammen was ik even de kluts kwijt….

March 7, 2018

Deze week word ik 41 jaar. De ene persoon denkt: zo jong? De ander: zo oud? En natuurlijk de meesten: ik had haar veel jonger geschat! Dank je.

February 16, 2018

Je eigen beste vriend/vriendin zijn maakt je leven zoveel waardevoller, makkelijker en lichter.

January 27, 2018

Ik betrap mezelf erop dat ik de laatste dagen te veel op mijn mobiel zit. Ik voel me daarna moe en loom. Dus weer meer om me heen kijken, fitter voelen en eigenlijk niets belangrijks missen!

Please reload